bootstrap html templates

Mokoman tulkit

Ajankohtaista

TYÖPAIKKAILMOITUS 10.5.2024

Sinustako mokoma Läntiselle?

Oy Käännös- ja tulkkauspalvelu Mokoma ab tarjoaa viittomakielen tulkkausta, kirjoitustulkkausta sekä puhevammaisten tulkkausta eri puolilla Suomea. Työskentelemme kuurojen, kuuroutuneiden, kuurosokeiden sekä puhevammaisten parissa.

Kirjoitustulkilta odotamme kirjoitustulkin koulutuksen hyväksyttyä suorittamista; mikäli osaat suomen lisäksi kirjoitustulkata muillakin kielillä, lasketaan se Sinulle eduksi. Kirjoitustulkkauslaitteet saat Mokomasta, joten koulutetut, vikkelät sormet sekä asiakaspalveluhenkinen asenne riittävät työpaikan saamiseksi.

Puhevammaisten tulkilta odotamme puhevammaisten tulkin erikoisammattitutkinnon hyväksyttyä suorittamista. Työkokemus puhevammaisten tulkkina katsotaan eduksi. Erityinen painopiste tulevina vuosina tulee olemaan puhevammaisten asiakkaiden opiskelutulkkauksen kehittämisessä. Myös asioimistulkkauksia tehdään jatkuvasti kasvamassa määrin.

Viittomakielen tulkiksi hakevilta odotamme viittomakielen tulkin koulutuksen hyväksyttyä suorittamista. Työtehtäviin kuuluu opiskelu- ja asioimistulkkausta. Erityisesti arvostamme osaamista ja kouluttautumista kuurosokeiden kanssa työskentelyyn.

Kaikki tulkkimme työskentelevät eri puolilla maata osana oman alueensa tulkkitiimiä, johon kuuluu viittomakielen tulkkeja, kirjoitustulkkeja sekä puhevammaisten tulkkeja.

Tällä hetkellä etsimme tulkkeja seuraavasti:

viittomakielen tulkki, jolla on kuurosokeuspätevyys ja valmistuminen ollut viimeistään vuonna 2016, Läntisen alueelle. Mikäli tulkilla on puhevammaisten tulkin pätevyys, on sitä tulkkauksen lajia mahdollista tehdä lisäostoehdolla. Kokenein hakija tulee valituksi, joten myöskin myöhemmin kuin 2016 valmistuneet voivat lähettää hakemuksen.

Työhön kuuluu sekä asioimis- että opiskelutulkkausta. Työ on sijaisuus ajalla 1.6.-31.12.2024. Kaikki tulkkimme tekevät töitä tuntipalkkaisessa työsuhteessa.

Mokoma tukee työntekijöiden tiimeissä tapahtuvaa ryhmäytymistä sekä ammatillista kehittymistä. Jokainen mokoma saa olla mukana kehittämässä tiiminsä toimintaa sekä omaa ammatillisuuttaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.5.2024 osoitteeseen marja.forsen@mokoma.fi. Mahdolliset tulevat työkaverisi löydät kotisivuiltamme www.mokoma.fi. – Mikäli olet lähettänyt meille avoimen hakemuksen viimeksi kuluneen vuoden aikana, voit lähettää viestin, ja kertoa, että hakemuksesi on edelleen voimassa, ja huomioimme Sinut sen perusteella.

Lisätietoja saa allekirjoittaneelta.

Mökö ;)

marja.forsen@mokoma.fi

p. 050 30 580 19

 

Julkinen tiedote

Närpiö 6.3.2024

 

Mokoman toiminta tulkkauspalvelun tuottajana päättyy 31.12.2024

Oy Käännös- ja tulkkauspalvelu Mokoma ab on toiminut tulkkauspalvelun tuottajana 1.7.2006 alkaen. Tulkkausalan jatkuva kilpailuttaminen on viime vuosina aiheuttanut paljon muutoksia henkilöstössämme. Tilanne on tullut siihen pisteeseen, että kannattavan, Mokoman työntekijöitä ja alan kehitystä palvelevan tarjouksen jättäminen seuraavassa kilpailutuksessa ei ole enää mahdollista.

Mokomalla on valtavasti ammattitaitoisia tulkkeja töissä tälläkin hetkellä. Suurin osa heistä on halukkaita jatkamaan tulkkina myös uudella kaudella, joten ota rohkeasti yhteyttä tulkkeihimme, mikäli Sinulla on työpaikkoja tarjolla. Mokoma pitää heidät mielellään työssä 31.12.2024 saakka, niin että asiakkaat saavat palvelua ilman taukoja ja tulkit saavat tehdä työtä ja kerryttää työkokemustaan. Toivon myös työrauhaa kentälle, joten kaikki lisäkysymykset ja pohdinnat tähän ilmoitukseen liittyen saa lähettää suoraan allekirjoittaneelle.

Kiitos kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja ennen kaikkea: KIITOS <3 , kaikki eri pituisia työuria Mokomassa tehneet mokomat! Kaikki hyvä päättyy aikanaan; asioilla on kuitenkin tapana järjestyä, joten varmasti kaikille kentälle jääville löytyy työpaikka myös jatkossa.

*iso halaus*

Mökö

Mokoma

Närpesvägen 15
64200 Närpes

Puhelinnumerot

katso yhteystiedot